Åldersnoja, kortbyxor och varvräknare

Det lär inte vara i något annat land i världen som vi är så åldersfixerade som i Sverige. När vi ska presentera oss - vilket jag som gammal konferensräv varit med om många gånger - så är det 99 gånger av hundra äldern sägs. Har jag rätt? Noterade detta också när jag läste tidningarna idag. Michael, 39, hade blivit ny ordförande. Fyra av tio kandidater är under fyrtio år. Föryngring i xx-partiet och så vidare. Noterbart är att det aldrig står förgubbning eller förgumning - bara föryngring.

Och snart kan jag byta till sommarvarianten av träningsbyxor - korta. Då känner jag sig ännu hurtigare - särskilt med ett par nya och fräscha springskor också.

Kör alltid tjugominuter cykel på träningen. Och det är dödligt tråkigt. Så räknar jag trampvarv: Ett, två, tre ...sextio. Så går minuterna en efter en. Och när det bara är en kvar så slår det aldrig fel - då ska jag trampa lite extra fort och på något sätt inbilla mig att sekunderna på det sättet går fortare. Men det är väl bra - snart är det barmark och då ska jag igång med springet - så flåset behöver höjas.

Nu kom A-G så nu blir det kaffe och duschning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback