Alla goda ting är ..... fem!

Påminner om en liten ekivok ramsa - med gonorré och vad det nu var. Men det här var precis tvärtom om jag kan säga så. Alltför många veckor har det nu bara blivit miniminivån med tre träningar. Så nu har jag packat väskan i kväll så är i alla fall förutsättningarna goda för att det ska bli en fyra i veckan. Målet är förstås fem - men det blir det inte denna vecka.

De är slöa mina mer kända politiska bloggarkompisar - ja Stefan är i gång igen efter förkylningen. Men på vänsterflanken är det dött. Tänkte något där kunde hetsa upp mig - men inte.

Det blev deklaration som avslut på arbetsdagen. Som sagt jag är inte att rekommendera det blev restskatt även för min svärdotters mor. Dock inte så mycket så hon var nog nöjd ändå.

Skickade ut ett massutskick med påminnelse om helgens konferens. Eller rättare sagt för att stämma av att jag fått med alla som anmält sig. Anmälningar sker ibland i en bisats - ja du förstår väl att jag kommer - men särskilt med en tredagars konferens krävs ju att få veta lite mer som om de kommer för två övernattningar eller en. Och så vidare.

Möttes av en av de större invasionerna av röda flaggor jag haft någon gång. Massor hade svarat och bekräftat. Erik I Sikfors tyckte sig ha sagt till Jens att han ju skulle med. Och några ytterligare anmälningar kom så nu är vi nog snart 60 deltagare. Jag som trodde Skellefteå skulle avskräcka. Det är ju en bit från Karesuando. Å andra sidan kommer ju både partiledare Leijonborg och två av de som kanske är konkurrenter som efterträdare; Johan Pehrson och vår egen Anna GK. Och så kommer förstås Isak Krantz, 9 månader. Nog inget problem att få med mina barnbarn till mötet då!

Nu ska jag ge mig in i Jane Fondas värld igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback