Armen fortfarande halvt obrukbar

Sovit till sju igen. Så ini fanders ont i armen i vissa lägen. Måste ju nästan vara någon slags musarm - det är inte första gången- Någon som har tips på "smorsel" eller andra råd. Problemet är att allt går så långsamt. Hugger en pryl och ska hänga upp - så skär det till i armen - för jag glömmer mellan varven.

Nå väl, jag har segat mig runt på nättidningarna, Bomben på pendeltåget var en riktig sprängladdning enligt Expressen. Men läser man mellan raderna var det riktigt material för att göra en bomb. Naturligtvis illa nog.

En man överbord på en estlandsfärja utan att fatygets besättning ens hejdade sig och försökte rädda. Lavinolyckor runt om kräver liv.

Annars inget uppseendeväckande i dag.

Nu gör jag ett försök att landa på exåen klockan 10.00. Har en känsla av att jag behöver strukturera upp mitt kommunala arbete med uppdrag från allmänheten som jg lovat utföra. Senast i går kväll på väg från biskopen till bilen påmindes jag om ett ärende att granska.

Så ska jag vara i Älvsbyn klockan fyra och träffa de nya kandidaterna på listan. Mycket nytt i Älvsbyn nu - ska vara i den nya  lokalen på Storgatan. Ska ta med lite skyltmaterial.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback