En snabbis!

En snabbis så här på morgonkulan bara så att ni vet att jag är igång. Det är tight på morgonen - ska hinna träna och vara på plats 08.15 på Stadshuset.

Noterar att rubriksättningen som vanligt kan locka till leenden. "Reinfeldt i topp" basunerar Norrbottens kurirens ledarsida ut. Samma nyhet basunerades igår ur som "Reinfeldts ras". Båda är lika sanna men ger helt olika vibbar. Visar bara hur viktigt det är med kritisk granskning av allt som på olika sätt "stoppas i oss".

Och Anders Mansten gav mig hicka med rubriken på insändaren. Men innehållet mycket tänkvärt. Jag har själv funderat i termerna att vad är bakgrunden i fallet Styrman när han kunnat bli så hatisk. Synd att han kanaliserar ilskan och bitterheten på ett så plumpt sätt.

Katarina Karlsson och Lars-Henrik Andersson inleder en serie om kvinnlig värnplikt som kan bli intressant att följa.

Fotot av vänsterns Monica Carlsson på insändarsidan i NK var annorlunda. Funderade om Monica stajlats eller om det är ett gammalt kort.

Och inte gick det vidare bra för Alviks damer som torskade med 8-1. Kom igen, tjejer! I sommar ska fler matacher beskådas av undertecknad. Gräsplaner och fotboll - det är sommar det. 

Nu startar resan genom denna tisdag den 18 april - då Volmar och Valdemar har namnsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback