Fortsätter gena!

Morning, nu är tidningarna lästa, krönikan skickad och Ylva nyduschad. Thomas ska tjänstgöra för mig på arbets- och personalutskottet påförmiddagen. Måste finnas på expen för de sista slutjusteringarna av listbeställningarna.

Åter till söndagen; utbildningen startade klockan 09.00. Tre långbord med deltagare fick analysera vika associationer vi fick av orden arbete, kunskap och trygghet. Processen leddes av Mats Strömbäck från Kalix Folkhögskola. Pikant detalj i sammanhanget är att Mats är aktiv, möjligen före detta aktiv, miljöpartist och bror till vänsterpartisten Bosse Strömbäck i Boden.

Programmet fortsatte med argumentträning i tre olika grupper.

Klockan 13.00 höll Anna Grönlund Krantz ett anförande. Ett anförande på 45 minuter som var i partiledarklass. Hon är väl förberedd och mentalt mogen den dagen Lars L aviserar sin avgång.

Sen lyssnade vi till våra respektive kampanjsamordnre Thomas Olofsson, BD,  och Per Hammar, AC som talade på tema mediakontakter respektive personvalskampanj.

Och jag samlade in deltagarnas namnlappar för återanvändning nästa gång. Alla tycker det är så bra - så slipper de ligga och skräpa hemma och som Els sa de är så svåra att sopsortera.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback