Grattis Kungen!

Och idag grattar vi Kungen! Och kvällstidningar och skvallertidningar som nu har hur mycket stoff som helst att misshandla.

Kestin Sedvallsson i DN skriver en rätt kul krönika, både i går och idag, där närvarande och frånvarande gäster dissikeras. Lite raljerande men med en del fakta också. Lite halvseriös faktiskt och lite kul att läsa. Slutade med att en del damerna skulle behövt bära korsett till sina kreationer och att en del behövt en bättre behå - för att "tjickerna" höll på att trilla ut.

För övrigt kan den lokala skvallerpressen avslöja att en av fredagskvällens "modeller" fick ny behå levererad av sin äkta hälft.

Snickare Leif som inte ens kan gå förväntas gå till jobbet på tisdag. Försäkringskassan har gjort bedömningen att han har arbetsförmåga. Det är klart att försäkringskassan har rätt - trots trasig höft och värk kan han säkert slicka frimärken om nu någon skulle ha behov av den tjänsten. Nu kommer det ena fallet före och det andra efter. Så här kan vi inte ha det! Trovärdigheten till hela vårt välfärdssamhälle raseras ju. Nu är det dags att direktiven till försäkringskassan ändras!

En gammal gårdagsnyhet - en omfattande rattonykterhetskontroll i Luleå avslöjade inte en enda syndare. Mycket glädjande.

För att Karin nu ska veta så kommer jag befinna mig på expen vid 12-tiden och minst ett par timmar framåt. Vi ses, Karin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback