Långfredagen blir kort

Hemkommer efter 22 i går och efter sista raderna i bloggen i går kväll blev jag sittande och bläddrandes i en massa böckerm som ligger och väntar på läsning. Och så ringde en vän från "utelivet" och klockan blev en bra bit över midnatt innan jag nattade. Så hör och häpna - jag har sovit till klockan sex och sen dragit mig till tjugo över åtta.

Har omvärdsbevakat via nättidningarna men det var inget upphetsande där. Rubriksättarna har fått anstränga sig för att locka till läsning.

Björnarna ska lämna idéet på Tibertusdagen enligt gammal sägen men Skansens björnar har tydligen varit igång en vecka redan. Hoppas det inte är ett utslag av vårt allt mer komersialliserade samhälle - att björnarna väckts för att förlänga säsongen.

För övrigt tycker jag att björnar hör hemma på Skansen eller i alla fall långt från bebyggda trakter.

Enligt planerna ska jag sitta på altanen på ett renskinn och påbörja läsandet av BÖCKER. Vet inte om jag skritivit att högen utökats med Jane Fondas Mitt liv så här långt. Men - solen saknas än så länge - men helt hopplöst ser det inte ut.

Klockan 16.00 ska jag vara på basketfinal nummer två med Els. Fina platser hade hon ordnat till oss. Hon hade fått välja högt upp eller långt ner på B-läktaren. Els kan min höjdräddhet så det blev längst ned.

Nu ska jag åka i väg och få kaffe och en påskasmörgås hos mor och far. Bästa med det stället är att man inte behöver snida upp sig. Så kan jag behålla hemmadressen på och ta lite städtag i avvaktan på solen och boken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback