Mina flinka fingrar

Mina flinka fingrar ställer ofta till förtret. Vet inte om flinka är rätt ordet. Men jämnt och ständigt (ofta i alla fall) blippar jag iväg fel fil. Eller ännu oftare skickar iväg ett meddelande och samma stund jag klickar till kommer jag ihåg bilagan som skulle med.

En vacker dag kommer jag att ställa till skandal med det här. Ikväll skickade jag med en inkvarteringslista sen nomineringsmötet i november istället för att skicka den inför Skellefteå. Det är inte länge sen jag skickade min högst interna tidningskrönika till adress "kommunal medialista" istället för "mediagerillan". Skulle vilja påstå att de senare är betydligt mer välvilligt inställd till partiet än den först nämnda.

På samma tema kan jag berätta att min kollega hos moderaterna, länsombudmannen Tommy Eriksson, gjorde en Ringholmare idag. Sökte Tommy och han var vänlig och ringde upp mig. Vi snackade runt en stund om gemensamma vedermödor inför valrörelsen. Och så la vi på. Men inte Tommy. När jag skulle ringa ut så hörde jag Tommy "predika" för någon som jag tror var Staffan Eriksson. Jag hallåade allt jag kunde men utan resultat. Nåväl, jag ville inte höra några partihemligheter så jag ringde uppp på deras fasta telefon - varvid Tommy svarade och fick rådet att trycka av mobilen.

Såg vänsterns första tio namn på kommunlistan i tidningen idag. Min nyfikenhet drev mig in på vänsterns hemsida. Åh, jösses, där är det fortfarande kamrater hit och kamrater dit. De gamla takterna sitter i. Och nu ser jag att en ny generation Lööw gör debut, Kalle Lööw. En lång lista på 35 namn men inte särskilt mycket till förnyelse.

Nu ska jag dra till hemmet - tänk att jag alltid bara ska...och bara ska..och så är klockan 19 lik förbålt.

Nu håller vi alla tummar och tår för våra basket tjejer - som nu kämpar i Solna. Vi hoppas ni vinner - men kommer vara jättestolta även om ni "bara" skulle få silver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback