Nu börjar drevet!

Jag borde ju vara nöjd - nu börjar de interna kraven komma på Anna Sjödins avgång komma. En av de första är Bengt - Urban Fransson i Arjeplog.

En liten gissning bara - innan helgen är över har Anna tvingats avgå. Och vi får se ytterligare ett Mona Sahlin fall där media sakta men säkert bryter ner en person.

Ytterligare en samhälelts "snällfälla". Göran Persson och SSU inklusive partimegafonen Johan Sparrman i Norrbotten omfamnar Anna och säger att hon är så snäll, så snäll och det har FULLT förtroende för henne. När det i ställer skulle ha sagt att inta en låg profil till rättsväsendet rett ut hur stor del i elden du har.

Har nogsamt övervägt vad jag ska göra denna lediga dag. Det kan synas trist i mångas ögon - men jag ska städa. Det är liksom diametralt mot en vanlig vardag. Av städning syns konkreta resultat minut för minut - det kan man inte säga om det vardagliga politiska arbetet. Måhända tar jag en tur till stan vid 12-tiden för att se guldglansen runt våra Plannjapojkar.

Och kors i Moses - innan jag kastar mig över skurhinken måste jag erkänna en sak. När Bo Östman är ledig finns gott om plats för oss andra tyckare att komma med på Kurirens debattsida - det är bra. Men herregud, jag trodde aldrig jag skulle säga det. Men efter en vecka - utan lördagsnoterat - saknar jag hans elakheter. Men säg det inte åt någon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback