Österländsk syn på tiden

Efter ytterligare en dag som rusat på gäller det att ta fram posivitismen. Se det som österlänningar- tiden kommer till mig. I morgon får jag en helt ny dag att göra något bra av. Och det ska jag förstås. Den går i alliansens tecken hela dan.

Klockan 10.00 ska vi träna mannekäng. 1+1 från varje parti har fått vara och prova ut kläder. Gruppledarna + en annan från varje parti.

Jag vet inte - jag kanske har avslöjat det tidigare - men i centern blev det lottdragning om vem som skulle få gå med Lennart. Jag misstänker att Lennart fuskat bort Erlands lott utifall han nu aspirerade. Det blir Ann-Sofie W.

Och Thomas höll verkligen på att bli Svarte Petter. När han kom tillbak från utprovningen frågade jag vad han skulle ha på sig. Ja, blir mig nog ganska lik sa han och drog händerna över jeansen, tröjan och kavajen. Blått-grått. Något förvånad frågade jag om han verkligen provat rätt kläder eftersom jag visste sen min egen utprovning att vi alla skulle gå ton i ton så att säga.

I eftermiddags fick jag skjutsa honom till New Maxim igen. Det visade sig att han provat kläderna för en av de riktiga mannekängerna.

Ridå - tablå!

Blir en bra övergång till det jag hörde på radion när jag knatade blodomloppet idag. Vetenskapens värld. Forskning om fördomar. Man hade delat in försökspersoner i olika grupper efter hur öppna i sinnet de var.
Sen ställdes de inför ett antal fördomsfulla påståenden. Och kan ni tänka er - ju öppnare sinne de hade ju mindre fördomsfulla var de. Vilken otrolig innovation!

Nu fick jag Birgit på linjen så jag ber att få återkomma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback