Så var det kväll igen

Just hemkommen från kursin Kerstin vars deklaration jag försökt börja nysta i. Expansionsfonder och räntefördelning tillhör inte mina favoritblanketter - annars sitter takterna i ganska bra från tiden på revisionsbyrån. Jag har ju haft "fördelen" att ha vant mig vid blankettsverige. Min fd sambo och Jens pappa Roland han blev (blir!) lätt hysterisk när det kom blanketter från SCB eller Skattemyndigheten.

Annars har jag ätit middag hos Els i eftermiddag. Ett säkert ställe där det alltid vankas god mat. Och faktiskt oftast ganska nyttig också. Idag toppade hon dock med en chokladbit i den annars nyttiga fruktdesserten. Katten Baloo deltog förstås med liv och lust i kycklingätandet.

Sen var vi på basket. SM-final två för tjejerna. Som de tyvärr förlorade med åtta poäng eller något sånt. Jag gillar basket - särskilt dambasket - som inte är lika mycket dunka-bollen-i-korgen - som herrbasketen är. Det går väl helt enkelt inte lika fort och är lättare att hänga med i för en gammal dam som jag.

Har dock svårt att förlika mig med allt klappande och tjoande - särskilt det som går ut på att störa motståndarna vid straffkast. Fast det blir ju att man lever sig in i situationen - kom på mig själv med att svära rätt rått när de våra missade.

Nu hoppas jag de spöar Solna borta så vi får njuta av ytterligare matcher.

Får fundera ett tag på vad kvällen i övrigt kan bjuda - hade en del påskkort i mailkorgen som bör öppnas och besvaras.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback