Silivia - en alliansdam?

Kolla in allians Silvia. Fatta hon hade verkligen platsat i fredags på modevisningen.

Nu har jag i alla fall gått/spungit blodomloppet. Ofattbart att jag ska hinna träna upp mig så jag orkar springa vårruset. Att i alla fall orka springa mer än jag går. Det klarade jag ifjol - undras om det kändes lika tungt då. Alltså till kretsloppet är det bara 19 möjliga träningsdagar - och då klarar jag väl inte att träna alla dar. Hugaligen.

Såg att en ficktjuv varit i farten på en restaurang i Luleå. I fredags på statt kom en vakt till mig och påpekade att jag inte skulle ha handväskan stående vid soffgaveln - inte tillräckligt uppsikt tyckte hon. Men jag hade en liten väska hängande på mig - med pengar och nycket. Så en event. tjuv hade blivit snopen. Men det hade ju varit synd på min fina 50-talshandväska som jag köpt på auktion. För att inte tala om allt smink som införskaffats för "modelljobbet".

Nu ska jag dra tillbak till soliga Sunderbyn.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Glad och solig valborg Ylva !
En hälsning via dig till alla andra underbara människor som dagligen kommer i mina tankar,som får mig att le och som värmer mitt hjärta.Tack för att ni finns !

2006-04-30 @ 15:19:10
Postat av: Gerd

Hej Ylvor !

Ni sprider verkligen glädje med er,Ylva M med sina kommentarer emellanåt och allas vår Ylva S .Vilken succe´som modell TOPPEN!NK:s bild talar sitt tydliga språk.Ylva -och vingarna bär!
Kommer just från majbrasan i vårat kvarter(H H-quists) Mycket trevligt och det bjöds på körvar mm.

2006-04-30 @ 22:49:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback