Skid SM

Vilken härlig folkfest - trots blåst och snö -ute på Luleås gator. Fast själva tävlingarna ser man bättre på TV-sändingar.  Du hinner bara se en glimt av åkarna på något ställe efter banan.

Men roligt att träffa så många bekanta. Åt två hamburgare och blev kall om händerna. Så jag avvek strax före kommunloppet skulle gå. Men jag hann höra laguppställningarna. Om noterade att oppositionen i alla fall hade en representant i form av Maria. Så vinner Luleå så är det naturligtvis för den förstärkningen. Karl P och Olle L kör startsträckorna.

Har handlat till mor. På Kvantum. Skulle handla och göra fyllda baguetter till morgondagens träff för Älvsbyns nya kandidater. Men jag föll för enkelheten i Hugussons smörgåstårta.

Nu ska jag se om jag kommer åt Apoteket det vill säga hitta en parkeringsplats någorlunda nära. Var förbi i Gammelstad på invägen men där var stängt!


Piteå-Tidningens aprilskämt var roligt. Säkert en och annan i bygden som trodde på´t. "Vedeldare beskattas - röken avslöjar fuskare". Vem tror inte på det när det är en bild av Peter Eriksson som illustrerar artikeln.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback