Stackars kungligheterna!

Nu har Expressen ett nytt bottenrekord igen. Verkar inte finnas någon nedre gräns där överhuvudtaget. De har plockat fram en semesterbild, 13 år gammal, och talat om att Daniel Westling minsann var en glad gamäng bland sina kompisar. Vi får veta att han drack öl och sprit också minsann. Och så tyckte han om att kramas med alla. Långt från den strikta affärslook han försöker skapa i dag, hävdar en "vän".

Annars har påskäggen - tävlingen med de målade - varit samtalsämne lite överallt där jag dragit fram i helgen. De flesta äggen var  övertydliga - tur att mitt var lite svårt att härleda så att jag fick vara lite utslagsgivande även här (ha, ha).

Börjes ägg vore roligt att lämna till någon pykoanalytiker. En röd tupp - och fyra små gula kycklingar? En bil som verkar ska kör ut över ett stup. Men roligast är pratbubblan "mer resurser till offentlig sektor". Och pratbubblan verkar komma från Börje Lööws rum i stadshuset. Kan det vara så att Börje kräver höjt arvode?

Annars har jag pysslat med lite vallistor idag - sista dag för anmälningar närmar sig med stormsteg. Har läst handlingarna inför morgondagens PTU. Det stora ärendet handlar om ett projekt "Mötesindustrin i Luleå och skapandet av en Convention Bureau".

Nu slits jag mellan om jag ska ta itu med helgens årsmöte och konferens eller om jag ska dra och avverka en deklaration. Vi får se!

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

På tal om helgens konferens.Har precis varit upp på vindan och hämtat ner den lilla nätta resväskan lämpad för en helg.Min mor fick den i gåva en gång i tiden av Ragnar Lassinantti då hon hjälpte till på residenset för länge sedan.Har inte använt den på mycket länge pga.att den inte rymmer så lite.Men nu ska landshövdingens gåva ut i stora vida världen igen.Denna gång med min namne och Folkpartiet......Spännande !

2006-04-17 @ 16:07:19
Postat av: Ylva Mjärdell

Oj "Ragnars" väska rymmer lite menar jag ..vad knasigt det blev...

2006-04-17 @ 16:12:37
Postat av: Ylva

Ja och jag tror inte Ragnar kommer att rotera särskilt mycket i sin grav fast det är ett folkpartimöte. Det var ju en vidsynt karl som jag minns honom. Han var ju landshövding under tiden det var borgerlig regering och det fick inte komma ett statsråd hit utan att vi skulle till residenset. Så jag hann faktiskt träffa honom en del.

2006-04-17 @ 19:18:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback