Stackars länsstyrelsen!

Så har den här dagen rusat i väg som alla andra. Började morgonen med lite "svartjobb". En bekant som kom in och fick hjälp med deklarationen. 30 000 i restskatt så jag är inte att rekommendera!

Lite ärenden drog iväg med 1,5 timme av förmiddagen. Telefonen ringde som aldrig den. Och som den laglydige bilist jag är så stannade jag och pratade (nästan alla gångerna). Eino i Pajala ringde och hade fått flera bra personer som ville bara med på kommunlistan. Hurra! Vi har inget mandat där idag och har tänkt oss en comeback! Där kommer nog en och annan bli överraskad när listan presenteras.

Lämnade kandidatförklaringar till Inger Fältros på länsstyrelsen. Inte många av partierna som lämnat in dessa än. Och varenda kandidat som står på registrerade partilistor - vilka är så gott som alla - ska knappas in i datasystemet. Så henne gladde jag i alla fall med det jag kom med - vi har nog minst inne två tredjedelar nu.


Så har Anna-Greta och jag varit och besökt Studieförbundet Vuxenskolan i de nya lokalerna som styrelsen så småningom enades om. Storgatan mitt emot Åhléns, fyra trappor upp. Trevliga lokaler - men jag blev nervös av alla flyttkartonger som fortfarande stod ouppackade. Skönt att inte ha ansvar för detta.


Ja sen har det varit rena Krylbo här på expen. Åke och Margareta från Piteå ramlade in med en cykel som jag köpt av dem till barnbarnet Lisa. Dyr affär för då måste ju Sara få lika mycket - minus 800 spänn. Men rättvist måste det vara. Och så kom luffarna Mikael och Kristian. Och Marcia och Jens - Jens hade hjälp henne med att köra skräp från lägenheten hon håller på att tömma. Och "Nisse från Vackerbacken" som vi kallar vår ledamot från byggnadsnämden. Ja, det kanske var några fler som jag glömt.

Nu vet jag inge mera, som Cornelius sjöng i kolonivisan.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback