Storfiskar Engman

Har just talat med valberedningens ordförande (för länsförbundet) Ragnar Engman. Han har inte okejat valberedninens förslag som jag satt ihop och skickat till honom. Eftersom det är lite nyheter i det känns det angeläget att få offentliggöra det. Men Ragnar han var och fiskade. En stor röding hade han just dragit upp. "Röding" - jag hoppas jag inte missuppfattade det hela. Han är ju revisor i landstinget så det må väl inte varit någon annan sorts "röding" än fisken. Men den skulle helstekas i ugn.

Annars har tiden som vanligt bara rusat i väg. På mailen kommer hela tiden nya uppdrag - både i min egenskap av förtroendevald och i egenskap av politisk tjänsteman. Och idag har det ringt en hel del också. Däremellan har jag försökt få inkvarteringslistan klar för Skellefteå.

Carola Larsson grattar vi idag. Hon fyller 58 och jag har hälsat henne välkommen till den bästa av åldrar.

Och att Eva Hedqvist Petersen ska driva trafiksäkerhetsfrågor var senaste nytt på NK:s ( ja, jag vet att jag inte får förkorta så) nättidning.

Och då slår det mig plötsligt hur osynliga våra eu-parlamentariker från norr är. Vart tog stjärnskottet Anna Ibrisagic vägen? Hon har inte rosat pressen minsann!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback