Sveriges kvinnors riksförbund??

Såg den så kallade fotbollsprofilen  Peter Antoine på debattprogrammet på TV. Det var en av de mer oborstade och obildade personer jag sett - och detta alldelses oavsett åsikten att prostituerade är rika och lyckliga. Måste erkänna att jag aldrig hört talas om karln förut och lika glad är jag för det. Skulle vara intressant att veta vilken klubb han har anknytning till? Så jag kan undvika den.

Han vill ha statliga bordeller för då kan alla stackars blyga pojkar som begår våldtäkter gå dit istället. Man häpnar.

Sen blev jag ännu mer upprörd när jag läste i Expressen att en Carina Ohlsson uttalat sig. Hon sas företräda Sveriges kvinnors riksförbund. VAD ÄR DET? Jag känner mig kränkt - jag känner mig som svensk kvinna men inte är jag med i något riksförbund. Eller är jag det?

För övrigt är jag nog homosexuell också. Lyssnade på P1 i går när jag promenerade (bästa att inte säga sprang - för det var mindre sånt) och då var det om forskning om homosexualitet. Och som det ofta är när forskning dissikeras känns det tokigt. Det var många om och men. Ett var att homosexuella ofta hade ringfingrar som var längre än pekfingret. Och genast började jag fläta fingrarna och sen var handen uppe i ögonhöjd. Jodå båda ringfingrarna längre än pekfingret. Men just när jag konstaterat det så konstaterade reportern att av detta kan man inte dra slutsatsen att alla som har längre ringfinger än pekfinger är homosexuella.. Sen fortsatte det med liknande "sanningar" och slutsatser som genast i meningen efter motsas.

Nu ska jag dra och få bilen sommarskodd

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback