Teatreeoil så klart!

Enligt Väduren i NSD så skulle en försening av något slag ställa till en viss oreda i min för övrigt välorganiserade tillvaro.

Nästan i stan ringer Jens från Västkusten någonstans och undrar var tidningskrönikan håller hus. Har du glömt att skicka den? Ivrigt in på jobbet för att kolla - och naturligtvis låg nätet nere. Vilket det ytterst, ytterst sällan gör.

Och inte började det funka förrän efter halvnio. Så tala om att stjärnorna idag slog huvudet på spiken! Fast jag kan ju notera att tidningskrönikan och bloggen är mina livlinor. Fem personer hann höra av sig då krönikan inte kommit. Fast Thomas han hade gått in på bloggen och konstaterat att jag i alla fall rört på mig där.

Och så fick jag huskuren från Anita i Gävle . Teatreeoil så klart. På en vaddtuss och andas in.

Har hunnit prata med Lennart Lindström två gånger - företagareseminariet och festen i morgon. Och jag har svårt att säga nej - så nu har jag lovat ordna pressmeddelandet fast jag är så in i bängen stressad jag också.

För morgon kvällens fest måste jag vill skicka pressinbjudan till Se och Hört med flera också. Annars är det ju ingen idé att dansa i strumlästen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback