Vaknar upp till aprilväder

Idag har jag sovit/legat till halvåtta. Jag vet inte om jag påverkats av att Alf Sundström i Arjeplog i går frågade om jag inte sökt för mina extrema morgonvanor.

Jag valde boken i går kväll och det blev läsning fram till dryga midnatt. Avslutade boken "någonting bättre är redan på väg" av Maria Scherer. -"Vi lever, vi andas, vi är" hette sista kapitlet. Hon skriver i slutet att den förlust vi gråter över och förbannar idag - är ofta morgondagens vinst som vi snart skall jubla över. Och att någonting bättre är alltid på väg. Hoppfullt - och jag tycker morgonens april väder bekräftar det.

Tidningslnyheterna på nätet var mediokra. Aftonbladet hade en tävling om vilken rumpa som hörde till vem?!? Men det var en plusnyhet så den skulle de ha betalt för.

Nu ska jag duscha och börja ta tillvara dagen. Inspirerad av Maria S:  "Det stora är att varje dag få vakna och gripa tag i en ny dag - även om det är en svart dag som man får både slå och boxa sig igenom för att orka med. Men vi lever. vi andas, vi är trots allt."

Efter kaffe hos far och mor drar jag till expen för inläsning av kommunala handlingar, lite ditt och datt och sen avfärd mot Överkalix och årsmöte vid 15-tiden. Jag ser fram emot att träffa de nya och nygamla medlemmar jag inte träffat tidigare. Det är något år sen jag träffade Överkalixfolkpartisterna samlat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback