Vilken rötmånadshistoria

Tog ut tidningskrönikan på papper och mina ögon föll på att landstinget erkänner att man sparkat Mansten medveten och att man gjort det på felaktiga grunder.

Kan det vara möjligt? Vem har tillåtit landstinget att leka bort mina och andras skattepengar på det viset. Och vem står i tur nästa gång? Fälls Mansten för fel ska han inte ha ett öre - har han inte gjort fel ska landstinget be om ursäkt och återanställa honom.

Avskedandet sägs handla om en arbetsmiljökonflikt - vilket man kan tvivla på med tanke på att Kent Ögren i ett tidigt skede, långt före någon arbetsmiljökonflikt sett dagens ljus,  ställde ultimatum till facken i Piteå: "tar ni med Mansten i er arbetsgrupp blir det ingen arbetsgrupp." Det är karlatag ála Kents tid som kommunalråd i Jokkmokk - jag tror mina vänner där uppe log igenkännande.

Jens hade i dagens tidning ställt ett öppet brev till vänsterpartiet. Partiet centralt har ju varit oerhört kritisk och vill ändra lagen så att arbetsgivare som fälls för felaktiga uppsägningar inte ska kunna köpa sig fria. Nu står vänstern med Monica Carlsson i spetsen bakom att landstinget medvetet säger upp en person på felaktiga grunder. Hallå Börje Lööw, Bartholdson med flera hur ropade ni inte om Per Johansson fallet vid Connex.

Men nu är ni tysta som små skogsmöss. Vilket även gäller Storsossarna som också brukar gapa. Och miljöpartiet. Men de senare börjar jag kan tro säljer sig till vad som helst för att klamra sig fast vid makten.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Detta som händer Doktor Anders Mansten är sorgligt och borde inte kunna hända...

Att se en fågel som flyger
högt upp i skyn,omedveten
om allt dumt vi människor
gör här nere på jorden,
är något av det vackraste
i livet.

Hans Dahlgren

2006-04-08 @ 16:24:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback