Yes, jag är hemma!

Godmorgon, ser när jag öppnar bloggen på morgonen att inlägget jag skrev sen igår försvann ut i rymden. Datorn tröskade, på och tröskade på - till slut lämnade jag den till sitt öde. Nåväl jag får väl återkomma till gårdagens eskapader senare kanske.

I alla fall kan jag konstatera att smörgåstårtan det bjöds på inte alls var "poänglös" som Ulrika och jag försökte intala varann. Vågen visade något annat på morgonen.

Vissa saker kan man höga på ögonbrynen på utifrån olika infallsvinklar. Roland Boman, s, från Jokkmokk (vars annars) tar sina partikamrater i örat för att det fördömer Anna Sjödins fylleslag. Herr Boman tycker det är självklart att Anna Sjödin ska fortsätta som SSU-bas och att ta debatten för de yngre i vårt samhälle, Jag är ju inte säker på att föräldrar till ungdomar som engagerar sig känner sig lika trygga med Anna Sjödin som FÖREBILD?

Kontrasten blir s-ombudsmannen Leif Pettersson som kallt konstaterar att hon bör ta time-out, en uppfattning som jag delar i sak. Cyniskt konstterar han att Anna Sjödin inte är någon tillgång för partiet. Vilken syn på en förtroendevald! Med den synen måtte väl väljarna karaktäriseras som valboskap?

Ytterligare en politiker träder fram och avslöjar sin syn på väljarna. Kenneth Backgård ska toppa sjukvårdspartiets riksdagslista. Han uppbär ju redan i dag två heltidslöner. Dels i kommunen och dels i landstinget. Nu redogör han för några punkter som de går till val på och tillägger: " - Men det kommer att slängas ut fler fläskben efterhand, lovar Kenneth Backgård".

Och så går jag ut i livet med budskapet från Norrbottens Kurirens horoskop; Undvik att jobba för hårt idag. För höga ambitioner gör både oss själva och kollegor besvikna.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback