Bäverpris?

Kul grej med centerns Bäverpris - men en utav mina valarbetare gjorde stora ögon när jag nämnde det i förrgår. "Bäverpris? - men bäver är ju namn på det kvinnliga könsorganet - varför kopplar man så". Det hade jag ingen aning om och säkert inte Stefan heller. Men inte blev det mindre kul för det!

Och apropå roliga grejor så jobbar jag på hemmaplan nu på morgonen. Vi uppmärksammar  folkpartiets motion om att uppmuntra personalen med ett personalstipendium fått gehör i landstinget.

Eftersom jag är på hemmaplan så förväntas väl att jag tar värdskapet och är på plats och hälsar mina partikompisar välkommen, Själv ska jag bara vara med till klockan 8. Därefter gör landstingspoltikena besök på infektions-, njur- och lungavdelningarna. Det uppmärksammar också de skenande kostnaderna för stafettläkare. Detta trots att landstinget fattat beslut om att succesivt avveckla denna dyra lösning.

Så jag återkommer förhoppningsvis under dagen. Om inte valstugan somär på plats på gågatan "äter upp mig",

Kommentarer
Postat av: Ylva

På tal om bävrar och annat oknytt...Jag upphör inte förvånas över att landstingsledningen leker så ansvarslöst med våra allas skattemedel.
På Nordnytt var det ett inslag om läkarbristens Norrbotten och hur man måste ta in stafettläkare för dyra pengar för att överhuvudtaget kunna bedriva vård.Samtidigt är man inte rädd om den personal man har.Se bara på detta som hände Anders Mansten,nej usch och fy för såna beslutsfattare.
Må bävrarna gnaga av stolsbenen på den "tron" dom sitter på ....

2006-08-25 @ 19:38:54
Postat av: Stefan

Jodå, jag är väl medveten om vad "beaver" kan syfta på i USA. All "amerikanska" behöver ju inte översättas, även om det kunde ha sina feminstiska poänger. I Haparanda har vi ett ishockeylag som heter Asplöven Beavers vars namn väckte en viss uppmärksasmhet när ett av ungdomslaget gjorde ett nordarmerikanskt besök.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback