Besviken 1 och 2

Hörde fragment av friidrott idag både på Nolia och direkt från radion. Funderade på "utgång" i kväll men bestämde mig för fridrott på TV - och så verkar det inte vara något ikväll? Besviken 1.

Och så har jag fotografera idag på valupptakt och Nolia och tänkte ingen friidrott - tid att lägga ut foton. Och så har jag inga nya laddade batterier. Besviken 2.

Besviken 3 är jag för att Bo Östman fotade alla utom mig - dvs han har fotat tidigare i veckan och då har jag förstås inte varit där. Men hur kunde han - nu när jag var där - låta bli att fota mig?. Men jag har hämnats - om ej blodigt - och tagit kort på honom. Så nu ska han förr eller senare hamna på min blogg.

Annars hade vi en enkel men trevlig valupptakt. Lite argumentträning och uppfräschning av vad alliansen på riks kommit överens om.

Att Anna Grönlund Krantz tituleras Norrbottens riksdagsledamot kommer säkert att reta en del - men så är det ju. Vem annars jobbar för Norrbotten som hon. I dag höll hon ett inspirerande tal inför valupptakten. Och sen ledde hon argumentträningen.


Och rubriken om "sprickan i  folkpartiet" har i alla fall glatt våra politiska motståndare "Mustasch Murre"  (Mårten Ström) och Fredrik Lundh. Kan fundera över två saker med anledning av det. Dels hur det kan kallas "spricka" för att några - en mycket liten minoritet - har en annat åsikt än partiets majoritet.? Och varför suger just socialdemokraterna åt sig det som Bamse äter honung? Är det en frihet det själva undanhålls?

Det andra är om minoriteten inom partiet inte borde konsekvensanalysera sina utspel. Det finns en del i deras program som är riktigt bra - bättre samarbete mellan vårdcentral och sjukhus till exempel. Men vilket budskap har det fått ut. Jo, att de vill försämra i inlandet och lägga ner nattverksamheten - vilket är felaktigt enligt dom själva. Och att det är en spricka i folkpartiet. Men "russinet" som det själva tror så starkt - de har inte nått ut.

Nå den som lever får se - det är i alla fall skönt med ett parti där det är högt i tak!

Slår mig faktiskt att ju centern har samma "spricka". Sehlberg i Kiruna fick ju önskan om lycka till av Stefan Tornberg för samma krav i Kiruna. Och Erik Berg, centerpartist i Piteå kämpar för återställare av Piteå lasarettt.

Nu tror jag att jag laddat batterierna - inte mina egna än - men de till kameran. Ska se om jag orkar med lite bilder ikväll.




Kommentarer
Postat av: Ylva

Tänk vad "sjön"suger.Mina batterier är också oladdade.Hade också viljat orka ut i kväll.Säsongsavslutning på teaterrestaurangen men om än viljan finns tryter orken.
Tusen tack till er allihopa för i dag i det soligaste mest välkomnande partiet av dem alla!

2006-08-12 @ 21:36:02
Postat av: Ylva Strutz

Ja det var verkligen en trevlig dag. Och du är ju som klippt och skuren att stå och möta folk på det här viset. Hon med kinesläran var kul - men inget stämde på mig men jag hade inte samvete att säga det.

Postat av: Ylva

Jag såg i dina ögon att hon var ute och "cyklade" och jag log inom mig över vilket pokerface du har.
Hade jag varit den som skulle tyda dig hade jag blivit nervös för mindre för din blick var helt stadig och du rörde inte en min....Men kul var det,helst när hon "läste" Ragnar och pillade på hans öron..hehe...

2006-08-13 @ 11:51:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback