Borta bra

Oj, vad kul det är att vara på marknad. Jokkmokks höstmarknad är en av de roligare. Men faktum är att jag fick stanna och "sova" två gånger 10 minuter på väge hem. Och så blev det energidryck och en ölkorv i Boden. Äckligt - men jag höll mig vaken så jag komm till mor med en påse Gakkå från marknaden. Och NU mina vänner ska jag lägga mig platt på mage framför TV:n.

Har lite foton och intryck från marknaden - men förhoppningsvis vaknar jag till vid 22 tiden och kan lägga ut det. Annars får ni sjå er till i morgon bitti - men då blir det nog tidigt. Ska somna in till finnkampen som jag lyssnat till på radion. Ställningen är spännande i herrkampen - men det kommer inte ha en chans mot John Blund.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Samma här,oh vad roligt det var att se Nisse,Thomas,Marja-Lisa,Else,Charlotta,Eira,Sofie,Karin med flera.Underara människor värd alla ömma fötter i världen.Precis som du mitt blivande kommunalråd är.

Det känns bara bättre och bättre för varje stund.Sedan,responsen av alla underbara människor ute på stan,alla möten.Helt underbart! Tack alla för att ni berikar mitt liv och att ni finns,kända som okända,nämnda som "glömda",tack....Kram!

2006-08-26 @ 19:22:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback