"Dödda, födda och skilda"

Insändarskribenten "Hördis B Vresig" tycker (ironiskt) att det borde införas en spalt på familjesidan om vem som skiljer sig. Även om hon nu ironiserar så har funderingen sitt berättigande. Med dagens omloppshastighet på förhållanden så uppstår ju inte alltför sällan smått pinsamma situationer när man träffar gamla kompisar och frågar hur "Pelle" mår och det visar sig att "Lisa" huniit med både Kalle och Lasse däremellan. Fast jag klarar nog det utan "skilda" spalt.

Det måste blir en god vecka i veckan. Med tanke på den struliga start den hade. Omsomning till halvfem trots stora ambitioner om att stiga upp klockan fyra. En redan stressig start blev inte bättre av att nätet inte ville släppa in mig på morgonen. Det blev att dra med fart till jobbet - där jag landade kvart över sex.

Har skrivit historiens kortaste TK idag. Tidningar kunde sammanfattas med 7-8 sidor Luleåkalaset,
1 sida kultur och 9-10  sportsidor. Kryddat med smånotiser om fylla och misshandel.

Peter Hjortberger, junilistan, verkar ha tumme med debattredaktörerna. Nog är det väl ett missbruk av ordet debatt när personer - samma dessutom - gång på gång släpps in med avskrifter av partiprogrammet?

Obehagligt påmind om att den grå vardagen men tjocka promemorier närmar sig blev jag när jag såg centerns annons om Månadsmöte. Centern ska avhandla upplägg av hemliga valaktiviteter på fullmäktigegruppens månadsmöte. När jag blickar mot den tjocka promemorian som ligger på mitt skrivbord så förstår jag att hemligheterna kommer att avhandlas sent på natten när det är mörkt och tyst - vilket väl är passande för hemlisar.

På partiets veckoplan noterar jag att Birgitta Ohlsson ska debattera mot Gudrun Schyman den 9 augusti i Örebro. Samma Gudrun ska ha torgmöte med Fi klockan 11.30 i Luleå. Samt ett kvällsmöte klockan 19.00 samma dag - också det i Luleå. Mycket har hon klarat och klarat sig ur den gode Gudrun - men hur hon ska lyckas med konststycket att pendla mellan örebro och Luleå med detta snäva tidsperspektiv ska bli spännande att beskåda.

Spännande att beskåda blir också våra foldrar - en version för respektive kommun. Det kommer nu på morgonen packade på 3,5 SJ-pall (tänk att det kallas SJ-pall fortfarande). Thomas har säkert inte räknat får när han skulle sova - han har räknat hur många skrivfel det är i foldrarna och hur många som måste tryckas om.

Och så längtar jag till Nolia - det är med hård behärskning jag avhållit mig från att åka dit. Särskilt efter att ha tittat på bilderna på Stefans blogg - vilken finns som länk till höger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback