Folkpartiet bäst

Kanske inte någon nyhet att jag tycker det - men här åsyftar jag de valfilmer som ni kan skåda på Expressen. Förvisso kan jag väl inte anses riktig objektiv - men nog tycker jag att folkpartiet är klar etta. Tydligt budskap och trevlig form att framföra det. Lika klar två är centern - om Maud bara inte vore så beskäftig i sitt framförande. Delad sista plats får sossarna (med SSU:s valfilm) och moderaterna som talar om det blå respektive röda samhället istället för att tala om vad de själva vill. Titta gärna!

Annars var det lite trögt att vakna upp efter del II av natten. Och trodde jag var dimmig i ögonen av trötthet men faktiskt en riktig dimma av medelhavstyp idag. Men solen börjar så sakta strila fram.

Tidningarna är avverkade. Konstaterar att min gamle kollega, före detta sossombudsmannen Sven-Ove Nordlund hastigt avlidit bara 69 år gammal. Sven-Ove var en stenhård sosse in i märgen - men var en mycket god samarbetspartner. Sven-Oves ord och löften kunde jag alltid lita på. Efter sin pensionering gav han sig alltid tid att stanna och prata några ord om gamla tider när vi möttes. Sorligt att han skulle ryckas bort  - han var värd att få njuta pensionärslivet många år än.

Gudrun Schyman - numera feministiskt alternativ - ska besöka Luleå på onsdag. Fi annonserar i NSD idag om detta och fler aktiviteter. Bland annat ska de tydligen ha valstuga i Luleå. Det gör det bra som med en så ny och säkert bräcklig organisation ändå orkar satsa. Fast Gudrun "tjuvliftar" ju på skattebetalarnas bekostnad.

Idag gratulerar jag alla Karin och Kajsa. Ett särskilt grattis till Karin Söderholm, Fokushuset i Luleå. Hoppas vi ses på stan under Kalasdagarna! Och förstås Karin L, en av mina trognare bloggläsare förstås. Inser plötsligt att det är väldigt många Karin jag tycker om - så jag törs inte räkna upp fler med risk att glömma någon. Så jag säger två Karin nämnda - men ingen glömd!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback