Gnäll lönar sig

Nu är det då bara centern i tidningarna varenda dag, konstaterar jag lätt avundsjuk. Stefan har ju gnällt och klagat främst på  Kuriren och har då verkligen fått utdelning. Men så är han ju en gamma journalisträv själv.

Och Karl P han vill bygga vidare i Luleå. I ett inlägg i NK visar han upp en glättig bild av Luleå. Det enda han inte tillskriver socialdemokraterna är sommarens underbara väder. Men nytt äldreboende på Bergviken med bredband hjälper knappast den dementa äldre dam vi kunde läsa om i tidningen förra veckan. Och de som är i liknande situationer som den damen är många - men det är en grupp som inte orkar strida för sin egen sak. Och anhöriga har också fullt sjå att orka med. Många som lider i det tysta och har en ovärdig situation. Men att påtala såna brister kallar Karl för käbbel. Luleås befolkning ska växa är ett av de upphetsande budskapen vi får oss till livs. Men gudbevare oss för att någon ifrågasätter om Luleå verkligen gör det och än mindre får det ifrågasättas hur vi ska få igång Luleå. Karl Petersen vill gärna framställa sig som den fågel som sjunger bäst och vackrast - men alla vet hur tyst om tomt det blir i skogen om bara den fågel sjunger som sjunger vackrast, eller hur det nu heter.

Och Persson sjöng tydligen inte alls vackert i TV utfrågningen i går kväll. Bottennotering i både Expressen och Aftonbladet. Och tydligen förförd av miljöpartiet. Han tycker att elkonsumtionen ska pressas istället för elpriserna. Det blir kall, hård vinter för oss norrbottningar om den mannen tillåts fortsätta.

Som vanligt rinner tiden för fort på morgonen - skulle behöva pumpa ut mängder av adrenalin - men jag ska hinna både det ena och det andra innan det är dags för invigning av gymnasiebyn.

Kommentarer
Postat av: Stefan Tornberg

Och jag som tycker att det bara är folkpartiet ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback