Godmorgon

Jag förvarnade ju om att det nog inte skulle bli tid för skrivande på morgonen. Nu har jag inte heller hittat något som pockar på att skriva om - åtminstone inte sånt som är skrivbart.

Noterar att tålamodsbönen - den från Anonyma Alkoholister - är bra att tillämpa i valrörelsen. "Gud (eller vem Du nu tror på ) ge mig kraft att acceptera det jag inte kan förändra - mod att förändra det jag kan - och förstånd att inse skillnaden".

Den låter inte så märkvärdig men smaka på den, Mig har en lärt att inte slösa energi på sånt jag inte kan påverka. Sånt som andra har och är ansvariga för. Då får man kraft att påverka det man verkligen kan. Och mår så mycket bättre.

Gick egentligen bara in för att jag glömde en sak vid mitt avslutande av Nolia i går. Att själv tacka alla glada och trevliga folkpartister som ställt upp vid Nolia - helt ideéllt. Och att framföra ett särskilt tack till Karin och Sofie från Luleå som varit de utifrån som ställt upp absolut mest. Och dessutom tillhört de gladast och aktivaste.

En särskild hälsning med omtanke vill jag också skicka till Camilla Hansen, Centern, som fick bud om sin mors död mitt under Nolia. Var rädd om Dig Camilla!

Nu var det gjort. I kväll - om jag inte hinner skriva före - ska ni få veta vad som hänt på dagens sammanträden - APU och Kommunstyrelsen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback