Hur gör han Magnus?

Jag har fått tips på två aktiva bloggar från Magnus. Fast jag fattar inte hur jag kunnat få dem som kommentar till morgonens blogg utan att det finns noterat som kommentar. Men jag klurar säkert ut och lär något nytt varje dag.

Tipsen är Magnus egen blogg - som jag faktiskt varit in och kikat på tidigare. Men jag klarar inte din sotsvarta bakgrund - deprimerande. Den andra var till Erika Josbrant - väldigt snärtigt skrivet - helt i min smak.

Annars har jag fått gnäll idag från son och släkt att jag bloggar för lite. Men det är för mycket verkstad för att jag ska hinna med att blogga - eller snarare ha behov av att blogga. Hinner inte ta till mig allt elände och bli förbenad.

Fast idag när jag läste om Masoud Kamali som på uppdrag av Jens Orback skrivit en rapport om integration blev jag näst intill vansinnig. Polisen ska få mindre befogenhet att stoppa människor på gatan och undersöka om de har rent mjök i påsen. Man nästan svimmar! Om polisen behöver något så är det större befogenheter! Om det finns poliser om begår tjänstefel - vare sig det är mot invandrade personer eller andra - så ska vi givetvis ta itu med det.

Och mycket av det som referades i övrigt från rapporten var lika stolligt! Svenska Dagbladet idag - jag orkar inte länka.

Kraften gick ur mig med Kajsa Bergqvist. Vicken tjej och vilket minspel hon har! ! Och flickan Kallur. Det jämnar liksom ut sig. Oväntad "förlust" och oväntad "vinst". Men visst är friidrott en njutning av se på - särskilt tjejerna faktiskt!

i morgon är det valupptakt i Piteå - och besök på Noliamässan. Tror jag har lite underskott av sömn så klockan 22.00 ska jag ligga mellan svala lakan.

Kommentarer
Postat av: Magnus

Testar vad det kan bero på...

http://www.westerstrand.blogspot.com/

förmodligen har du ett filter som inte gillar länkar i posterna...

Gha vad alla klagar på min svarta bakgrund... hor coolt är det inte? och så namnet Infidel, vart har ni erat ungdomsparti så får jag impa lite ;)

Postat av: Magnus

Tror inte jag gjorde två närliggande komentarer förut... men det verkar du i alla fall ha skydd mot... ;) kan vara så att du har skydd mot flera länkar också... nån gång får du veta! :)

2006-08-11 @ 21:59:51
URL: http://www.westerstrand.blogspot.com/
Postat av: Ylva Strutz

Du har rätt - det verkar vara kommentarer med flera länkar som strular - men det är väl bra det om jag förstod dig rätt.

2006-08-13 @ 11:11:06
URL: http://strutz.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback