Karl P - politiskt obunden?

Igår kväll på hemväg mötte vi kommunalrådet Karl P cyklandes med ett paket Lätta och ett paket lättmjölk på pakethållaren. Synd igen att jag inte lärt mig ha kamera med. Vi skojade med Karl P som för dagen bar en rosa/lila pikéttröja. Politisk markering? Så när jag bläddrar upp Stefan Tornbergs blogg och läser Carl P - numera partipolitiskt obunden - hajade jag till. Men det var Carl Pettersson - före detta moderat fullmäktigeledamot som fastnat i Stefans fotogalleri.

Det här med cykelhjälm, pikétröja och lättmjök på pakethållaren så ju så folkligt ut att det nästan kändes som effektsökeri. Man kommunalrådet kanske är så miljövänlig att han undviker plastkassar.

Och nationalhelgonet Carola (vars efternamn jag numera nästan glömt) har ertappats med att tjuvröka från en ballkong i Piteå. Vilket förnekas av skivbolagsrepresentanten - men Nils Johansson på NSD vidhåller och hänvisar till vittnet. Ja halleluja!!

Bra och dålig entreprenörsanda åskådliggörs på ett strålande sätt i dagens tidningar. Vi läser om Anders Lindgren (eller möjligen Lundgren som det står i ena tidningen) som på en flotta bakom en motorbåt grillar och säljer hamburgare och grillkorv vid badplatser. Hans enda bekymmer var att han höll på att ge upp innan han fått alla tillstånd av kommunen. Kommunen å sin sida har dragit ned båtturerna till Klubbviken på lågtrafiknivå. När solen strålar och barnfamiljerna packat sina matsäckar får bara halva kön plats med Stella Marina. Ridå - tablå!!

Och stort GRATTIS till Peter Lundgren på NSD som fyller 50 år. Vad gamla de börja bli - ynglingarna - snart har de hunnit upp en!

Kommentarer
Postat av: Gerd

Ylva !
Jag har ju kameran med mig-för det mesta.Mötet med förtagaren som får vänta allt för länge på att få betalt av kommunen-Illa! Min tand är lös..... är jag snart en tandlös gumma? Det blev en dyr grekisksallad.Fixat provisoriskt-tandläkare istället för golf.Synd om mig!

2006-08-03 @ 18:37:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback