Medial morgonpromenad

Så har jag vandrat från Stefans blogg till Expressen. Vidare till DN, Norrobttens Kuriren, NSD, PT och Svenska Dagbladet. Så över till några politiker bloggar. Mest S och M som finns bland mina "favoriter". Tipsa mig gärna om bra bloggar i andra partier också. De flesta av de jag här är så slöa på att skriva - när det går flera dagar och ibland veckor emellan är de inte intressanta för mig. Noterade att Migelle Wikström har ny design på sin.

I Expressen skriver det om Erik som blev utslagen ur poker VM och är besviken trots att han vann 15 miljoner.

NSD har rubriken "Blodigt allvar" där Bengt Andersson - släkting i nedstigande led till Saida - nu har lämnat DNA prov för att bevisa att det är sant att han är som till Cornelis Vreeswijk.

4.34 har Kuriren lagt in en nyhetsnotis - var kanske om misshandel - men intressant är vem som lägger in notiser på nättidningen den tiden. Någon form av automatisk uppdatering?

Annars är tidningarna generellt rätt dålig med tidig uppdatering. Fast man kan ju undra när de ska hitta någon fiffig idé på hur vi ska få betala för servicen med nättidningar.

Annars var det mest London och terroristerna som dominerade. Hörde en manlig reporter som beskrev vad resenärerna nu skulle få ta med i handbagaget. Väldigt få grejor. Pass, pengar och biljett. Och så kunde man få ta med "babymjölk" om man smakade på den själv i kabinpersonalens åsyn. "Babymjölk" är det sånt som vi andra kallar välling?

Nu måste jag rappa på så jag kommer " i tid" till jobbet. Noliagänget måste få med sig godis och utdelningsmaterial. Möttes ju av nödrop när jag öppnade mailen vid midnatt. Kul att det är sån fart på Nolia - sorgligt att jag inte har tid att vara där mer. Men lördag och söndag ska det bli en del.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback