Morali(s)k indignation!

Jag har inte i detalj tagit reda på det  påstådda "spioneri" kd ägnat sig åt contra socialdemokraterna. Det jag noterat när jag lyssnade på radio var i alla fall att Kd handlade väldigt snabbt och avskedade berörd. 
men när jag ser rubriker i Expressen och Ulvskogs indignation kan jag inte annat än små le. och uppenbarligen är minnet väldigt kort. Statsminister Persson säger i Expressen:

"- Med stor bestörtning kan jag konstatera att vi har en ny situation inom svensk politik. Man har definitivt passerat den moraliska gränsen för vad som är acceptabelt."

Den gränsen är bruten för länge sen och det som alltid varit först och värst är socialdemokraterna. Hur kan de uppbåda sådan indignation när det bara är ett par tre månader sen en motsvarande "spion" avslöjades i deras partis huvudkontor.

Igår I Jokkmokk hade "röda laget" flygblad med rubriken Alliansen höjer fastighetsskatten i Jokkmokk. Går man inte på SVT:s undersökning kan man se att  för Jokkmokk blir det plus minus noll i jämfört sossarnas och alliansens förslag.

Nu kommer det att fortsätta göra stor nummer av stostäderna komma att få stora sänkningar. Men det ligger i sakens natur att det skatten är högst blir det ju också största sänkningarna.

Låt istället vara himla glada åt alliansen och främst då kd som lyckats driva den här frågan så att även socialdemokraterna tvingats inse att skatten måste sänkas. Gamla människor ska inte tvingas från hus och hem.

Men det är väl sån här buskpropagande från sossarna vi tvingas leva med. De har ju en stor apparat som bara ägnar sig åt att sitta och misstolka förslag. Och någon som helst moralisk gräns finns inte, Göran Persson.

Kommentarer
Postat av: Magnus

Ja, jag reter mig fortfarande på det dära...
Tips: http://westerstrand.blogspot.com/2006/08/konspirations-teori-nr-2.html


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback