Nu är nog vardagen här

Konstaterar att nu är även Norrbottens kurirens ledarskribent tillbak efter semestern. Då är nog den politiska vardagen tillbaka. Även om den börjar lite festligt med Luleå kalaset och hela veckan på Nolia. Nolia satsar hårt på att bli Norrbottens Almedalen vilket också poängteras av OA i NSD.

Så nära att mobilisera alla partiledarna vid samma Noliamässa har det väl aldrig varit. Göran kommer och hans "dräng och vapendragare" Peter Eriksson är ju med - hemmaplan som det är. Vilket det ju nästan är för Maud också som var ombudsmannakollega med mig för "hundra år sen". Göran den andre - Hägglund - är här. Och Fredriks Reinfeldt ska delta som pappersfigur fick vi veta av Daniel vid moderatstugan i går.
Och Jan Björklund - morgondagens partiledare? På söndag på alliansdagen kan ni träffa de viktiga av dessa uppräknade personer plus Littorin från moderaterna.

Nu är jag lite i tidsnöd som vanligt - ska träffa Birgitta Spets klockan 10.00 på expen för att växla lite valmaterial. Och så väntar jag med spänning om vi glömt något till Nolia. Ska jag vara ärlig så hoppas jag nog att de ringet - det är lite julafton över första dagen på Nolia. Å andra sidan är dagen intecknad med både jobb och nöjen så jag får sjå mig till måndag med Nolia.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback