Nu behöver jag en drömtyderska

I natt har jag drömt om en död baby som fanns hemma hos mina föräldrar. Kan så lite i alla fall om drömtydning att drömma om begravning betyder något positivt - så jag hoppas att regeln om att drömma om doden fortfarande är något positivt.

Annars var det "svart" ute på nätet med 7 omkomna i trafiken i helgen. Och nära oss - två ungdomar söder och Skellefteå och två äldre personer i Långträsk utanför Piteå. Tankarna går ju alltid till om det kan vara några vänner eller bekanta som drabbats. Och även till de som verkligen drabbats - en till synes liten rubrik och död förändrar livet för många.

Annars vaknade jag till rätt tidigt i natt och hörde på radion att eld upphör i Libanon. 05.00 den 14 augusti. Allt efter att en FN trupp - som ska uppgå till 15 000 "man" (jag hoppas det är en och annan kvinna också) - tar kontroll över området ska den libanesiska armén dra sig tillbaka.

Och Nuder han hävdar fortfarande att utländska bärplockare ska betala arbetsgivaravgifter. Vi kommer inte att behöva så många utländska bärplockare för fribeloppet för svenskar ska höjas från 5 000 till 12.500 - så naivt. Det fanns fog för den fråga som någon tidning (PT) ställt till Nuder om vilka rådgivare han hade i den här frågan. Och i sitt nästa liv vill Nuder bli rockstjärna i stället för finansminister - tycker han kan få bli det redan efter valet i höst. Om det skulle vara bra för musikbranschen vet jag inte - men bra för Sverige skulle det vara.


Nu ska jag åka till jobbet och läsa APU-handlingar inför sammanträdet i morgon bitti. Även ks-handlingarna måste väl få en sista duvning - sammanfatta event. yrkanden och reservationer.


Klockan 12.15 ska jag hämta Jan Björklund på Kallax för vidare färd till Piteå och alliansens dag på Nolia. Hoppas vi blir många folkpartister och allianssystrar och bröder som träffas där.


För övrigt ringde vår västerbottniske riksdagsledamot Yvonne Ångström i går kväll. Hon beklagar att hon inte kan vara med oss i dag som tänkt. Hennes gamla mamma hade blivit intagen på akut äldreboendeplats. Hon bad dock om hälsning till er alla som hon känner.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback