Nu har de kommit!

Nu har de kommit! Våra personliga valaffischer. Men det dröjer ett tag innan de kommer ut på stan. Vi sparar det bästa till sist. Fast du som är nyfiken på vilka vi har och hur de ser ut kan ta en sväng förbi expen. Här huserar vi in fönstrena.

Kommit har också SVT:s opinionsundersökning för de fyra nordligaste länen. Enligt Micke Nyberg som jag träffade på landstingshuset så behåller fp sitt mandat i den undersökningen. Och Stefan har ett riksdagsmandat - så idag skriver nog Stefan om opinionsundersökningar.

Sjukvårdspartiet verkar inte ha några större framgångar. Övriga partier får dela på 4.4 % och skrämmande nog har Sverigedemokraterna nästan hälften av detta. Kd och mp ligger risigt till. Men kan trösta sig med att felmarginalen på såna här undersökningar kan vara stor.

Nu har affischeringsgänget kommit. De som ska klistra affischerna. Men som vanligt upptäcker vi ju att antalet tavlor är för litet. Pinnarna finns kvar - men det stals tavlor så in i bängen förra valet och under eu-valet.

Anna inbjöd till presskonferens i dag om de beränsningar i reseavdragen som med all sannolikhet väntar om sossarna får fortsätta vänslas med miljöpartiet. Dessvärre verkar det som endast Piteå-Tidningen var intresserad av detta. Det borde intressera för det är inga små belopp som kommer drabba personer som tillexempel pendlar mellan Piteå och Luleå. Viktigt att få ut det budskapet innan valet.

Annars har jag inte fått mig så mycket politik till livs idag. Tycker det är full huggning med att svara på mail både från organisationer och privatpersoner.

Nu ska jag försöka få ihop en samlad information till min 190-klubb. Vilket är de personer som finns på våra listor. Viktigt att hålla dem informerade.

Jag återkommer - om inte förr så efter tidningsläsandet i morgon bitti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback