Ordningen återställd

Nu är ordningen återställd i alla fall väder och temperaturmässigt. Snudd på 10 grader och mulet. Men enligt far har vår herre svårt att släppa ifrån sig några regndroppar i "landet gosen" - Sunderbyn. Och apropå vår herre så är det bra fräckt  och låg nivå av Karl Petersen att i NSD dra in Lennart Lindström - som av naturliga skäl inte kan försvara sig - i valrörelsen. Lennart påstås ha tagit strid med folkpartiet. Karl P bortser från det faktum att Lennart hann vara med fyra gånger och skriva ihop sig med folkpartiet om en gemensam alliansbudget. Och även i Smedjegatsfrågan som Karl nämner var Lennart och jag ense.

Men det är klart att det är ett besvärande faktum att vi med Karls takt når visionen först 2041. Sanningen är ju att Karl misslyckats med de två projekt som skulle lyfta Luleå. Kallax Cargo (eller Kalles Cargo som Anna-greta Widmark säger) och IKEA. Och också typiskt kommunalrådet att bli sur och smågnattrig när inte alla står och stryker honom medhårs likt hovfolket i Kejsarens nya kläder.

Och apropå att inte stryka medhårs så drar nu Norr- och Västerbotten igång en revolt mot partiledningen. Anna GK och Håkan Lindh kräver sänkt besinskatt. Håkan passade på när partiledaren besökte Västerbotten i går och fick bra utdelning i Rapport. Och LL verkade inte helt omöjlig i sina kommentarer heller.

Nu är klockan slagen. Jag hör av mig under dagen. Det fanns väl en och annan godbit till i tidningarna värd att kommentera.


Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ja du Ylva år 2041 är väl "snabbt och elegant" med tanke på att Kalle P samarbetar med Börje Lööv som trampar på fotbromsen drar i handbromsen och rycker i nödbromsen hela tiden.Men väljer man en Sådan "kamrat" som hjälpreda när skutan ska styras så blir det två steg fram och ett och halvt steg tillbaka då uteblir naturligtvis också framgångarna.Konstigare än så är det inte.

2006-08-18 @ 20:29:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback