På väg till Jokkmokk

"Må bävrarna gnaga av de bordsben på den "tron" de sitter". Ylva Mjärdell om landstingsledningen utnämner jag till veckans citat.

Och visst Stefan du har ju bloggat om Haparanda beavers.

Och idag kan vi väl båda skriva om opinionsmätningarna. Fast på radion sa de att mätningarna var motstridiga att alliansen ledde i den ena och "andra sidan" i den andra. Men vad jag kan se på leder Alliansen även i Sifo om än med knappa 0,3%.

Konstigt att man kan få så felaktiga bilder av ett partis med och motgångar. Har ju känts som om Kd röner framgångar men faktum är att de ju också ligger en bra bit nedanför valresultatet. Fast det är klart - av valresultets 9,1 är väl rätt många personliga procent för farbror Alf.

11,4 i Temo får väl duga som utgångsläge när tre veckor återstår.

Nu måste jag dra mot Jokkmokk. Så här såg vi ut förra gången det begav sig. Fyra år sen? Eller två år sen? Snygga är ni i alla fall - inte bara folkpartister!
46461-149

Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Opinionsmätningar hit eller dit som vanligt är det valresultatet som är och förblir den enda och riktiga mätningen. Jag är glad och nöjd med att vår partiledare lyckades att få med alliansen på en oförändrad sjuk ersättning under den kommande mandatperioden. Däremot tycker jag inte att statens "stora mjölkkossa" vattenfall ska säljas ut
och är tveksam även när det gäller LKAB och Sveaskog.

2006-08-26 @ 09:01:27
Postat av: Ylva

I dagens Kuriren står det om demenssjuka Julia Brännvall som behöver få ett tryggt boende.
Fyren har en avdelning 5 som är nedlagd trots att behovet av platser finns.Avdelning 4 är ofta i princip överbelagd eller har kö.Varför inte öppna avd.5 som stängdes mot bättre vetande då nu lika behovet el fakto finns?Allt finns klart på avd.5 förutom personalen som ska måna och ta hand om dem som så väl behöver det.Vi ska ta hand om och vara rädd om våra gamla men även om varandra.

Sesam öppna dig!

2006-08-26 @ 10:46:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback