Så många jag känner

Vad kul det var i går kväll egentligen - på banketten. Och hur många människor känner jag inte. Problemet är att det där med namn det går trögare och trögare. När jag började mitt kringflackande liv som ombudsman kunde jag alla namn på folkpartisterna ute i länet. Spelade ingen roll om det gick flera år mellan träffarna. När händerna möttes i en hälsning så kom det. Hej ELSA roligt att träffa dig igen. Men nu är det pinsamt jobbigt.

Som nu när jag ska kommentera en artikel i gårdagens Kuriren så kommer jag inte ihåg vad journalisten hette. Men i alla fall. Hur kan man översätta ett budskap på en tröja : Alla älskar en liberal kvinna - till bildrubriken. "Sex säljer". Själv älskar jag ostburgare, valrörelse och mina barnbarn. Föga har det med sex att göra. Det är nog vad som finns i skribenternas egna huvud som styr!

För övrigt ska ni inte ta artikeln på allvar heller. Nu när jag vet att det var Thomas som svarade på frågorna så är jag helt övertygad om att hon fick tydliga svar. Och oengagerad är inte något ord som sammankopplas med Thomas precis. För övrigt var jag själv väldigt imponerad av alla som var i valstugan i går - vad duktiga, och kunniga det är. Det är inte lätt att svara och kunna allt om allting. Spännvidden på frågorna och synpunkterna är enorm.

För övrigt hörde jag att en av centerns valstugearbetare hade fått lite tryck över bröstet och domningar i en arm. Jag håller tummarna för att läkarbesöket gav positiva besked.

Ta vara på den här dagen också - och kom gärna till valstugan och träffa Johan Pehrson. En av våra färgstarkare riksdagsmän och en trolig blivande justitieminister.

Det är så härligt att göra såna här utnämningar för att jag vet att det retar upp en del. Skrev skämtsamt en bildtext till ett foto där våran Thomas agerade med microfon. "Vårt blivande kommunalråd med ansvar för skolfrågor" vilket hade föranlett Mårten Ström att länka till min sida. Där kunde jag läsa att jag lagt mig platt på mage framför TV:n och sovit. Fattade nada - men efter en halvdag kom jag ihåg att jag tjugo inlägg tidigare skrivit om Thomas. Men det är härligt att Mårten skickar läsare till min blogg.

Lite orolig är jag för bomberna i Turkiet. Våran Linda Bäckström med familj åkte dit i lördags på en sista minuten resa. Och vi vet inte riktigt på vilken ort de hamnade. Jag hoppas Jens eller Lotta hört något idag.


Kommentarer
Postat av: Magnus

Klart det är betraktarens ögon som avgör och... tyvär kanske... så ja, sex säljer...

Postat av: Ylva

Jag tycker människor är enkelspåriga och korttänkta om man automatiskt kopplar samman älskar och älska med sex.Det finns så oerhört många sätt att älska på,kärleken har så många ansikten.Så många uttryckssätt.Om den enda kärleken vore den sexuellt färgade kärleken så vore världen mycket fattig.
Ge kärlek till dina medmänniskor och du får kärlek tillbaka.Kärleken är unik på det sättet att ju mer du ger desto mer får du.Kärlek växer.Fram för mer kärlek i världen..det bästa vi har......Kram!

2006-08-29 @ 16:27:09
Postat av: Magnus

Vist, det är enkelspårigt :)
Sex säljer ändå...

Kram!

2006-08-29 @ 20:22:39
URL: http://www.westerstrand.blogspot.com/
Postat av: Ylva

Oj Magnus..Nu kanske du kramade fel Ylva,du ville nog krama vårt blivande kommunalråd tror jag...

2006-08-29 @ 22:42:32
Postat av: Magnus

Ja, jag är ju här! ;)

2006-08-30 @ 08:23:50
URL: http://www.westerstrand.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback