Sent har hon vaknat

Fast inte jag - men väl bloggen som inte ville släppa in mig i morse. Nu har jag redan nästan gjort ett första pass på jobbet.

Anna - på väg till "sektledaren" i Arjeplog - kan väl vara nöjd med omdömet på Kurirens ledarsida "ny men ändå länets tungviktare i riksdagen".

Nöjd kan hon också vara med utdelningen från kampanjandet i Piteå igår. I en rapport påminner hon om det förslag till försämring av reseavdragen som finns i en byrålåda på finandepartementet och som skulle bli ett dråpslag mot Norrbotten. Kristina Zakrisson förnekar och säger att det återfinns minsann inte i valmanifestet. Självklart inte - men det återfinns säkert i miljöpartiets kravlista för att stötta en s-regering efter valet. Ingen rök utan eld!

Och i Piteå-Tidningen går två socialdemokrater till hårt angrepp på Anna Grönlund Krantz för språktestet. Folkpartiets mycket omfattande program för förbättringar när det gäller att ge invandrare möjlighet att lära sig svenska språket reduceras till att handla om språktestet. Underskrivet av bland annat Alexander Szögi som väl torde ha släktskap med Agnes Szögi som jag tror är anställd som "spökskrivare" hos socialdemokraterna.

I en insändare med rubriken "Framtidens nyheter" påstås att Sverige fått in sitt första främlingsfientliga parti i riksdagen, nämligen folkpartiet. Piteå-Tidningen är den tidning som uppenbarligen släpper in flest anonyma insändare producerade av partifolk, s.

Oj, vad det skulle finnas mycket att kommentera och tycka idag - men verkligheten kallar på mig. Det finns en del att göra. Väljarkontakterna tenderar att öka starkt och det är det bästa med valrörelsen. I går på väg hem pratade jag i telefon med en herre som ville prata kommunens bostadsförsörjningsprogram och tidigt i morse ringde en man. Han gav mig omdömet att vara känd för att vara rädd om skattebetalarnas pengar - och han sa att han skulle rösta på mig och att han tidigare alltid röstat med socialdemokraterna. jJag blir så glad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback