Sista dagen!

Så ändar vi augusti - efter en helt otrolig sommar. Idag har temperaturen krupit ner till 10 och det är riktigt dimmigt ute.

Aporopå temperatur så är den naturligtvis hög runt valstugorna. Men ett försök till analys säger mig att den är mer nervös än någonsin tidigare men faktiskt inte lite hätsk - än - som den brukar vara.

Inom alliansen samarbetar vi med valtekniska grejor. jag tog valsedlar för kd till bokbussen i går morse. Och centern och kd till Biblioteket i Gammelstad - fast när jag kom dit upptäckte jag att jag glömt våra egna.

Rätt dålig kunskap uppenbarligen om var den förtida röstningen ska ske. I förrgår kom en dam och frågade uppgivet var hon kunde rösta. Hon blev glad och tacksam när jag upplyste om att det var i stadshuset - hon hade frågat över allt och ingen visste.

Och Mårten Ström har börjat sin personvalskampanj . "Rösta och kryssa för folkbildning" annonserar han i NSD med bild men utan logga. Undras vem som betalar den med text fullmatade annonsen? Samma "företag" som betalade frimärken till tackkorten från hans 50 årsdag??''

Nu blir det inget mer från mig i morgonbloggen i alla fall. Programmet upptar nu en timmes jobb på expen, klippning, radiointervju. Då är vi framme vid 10 och jag vet vad jag tänkt göra - men det blir alldelses säkert något annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback