Skoputspåsen!!

I dessa kruttorra tider blir skorna extremt dammiga. På Älvsbymässan köpte jag skobalsam. Jätte fint blev det - och känns gott för skinnet - skorna blir mjuka och härliga. Men feta och kladdiga och drar till sig allt damm som finns. Vilket innebär skryp tillgång på balsamet - kanske själva affärsidén?  Nu vid Nolia har det behövts varenda dag - så även i morse.

Döm dock om min förvåning när jag öppnade bagaget på bilen och konstaterade att i korgen låg förutom handväskan även skoputspåsen. Den har för övrigt Margareta som jobbade här tidigare sytt - det är egentligen en påse att ha extra skor i när jag ska på dans. Men eftersom jag putsar skorna betydligt oftare än jag går på dans så blev det så här.

Men så fåfäng med skorna är jag inte att jag ska bära med mig den som en "sminkväska"!


Sossarna på Nolia hade annonserat - var vet jag inte - att de skulle riva sin monter mellan 14-18 idag. Med tanke på att det är alliansens dag funderar jag ju om sossarna redan gett upp. Och Fredrik Lundh hade hämtat material vid folkpartimontern i går. Men även om du är en trevlig kille Fredrik så ska du veta att vi har gott om toppen duktiga kandidater som bara väntar på riksdagsplatsen då Anna GK kliver in i regeringen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback