Skötsam gammal dam

Som den skötsamma gamla dam jag är så tog jag 22.15 bussen hem till BYN. För mig är det alltid lite pest att gå till såna här stora fester - invigningsfesten för gymnasiebyn - men när jag väl kommer dit tycker jag oftast det  är roligt med alla möten med olika människor. Och brukar ha svårt att lämna i tid...

En sån här gång vill jag ju verkligen gå för att visa uppskattning för alla som jobbat i ett så stort och viktigt projekt.

En härlig och lagom middag - med tanke på att det är skattebetalarna som står för notan. Förrätt med tunnbröd rulle med rökt lax med någon basilika olje grej till. Vatten till. Och så oxfilé med små rund potatis i mycket fett. Med rödvin till. Jag glömde att vi faktiskt fick ett gott vitt vin till fördrink. Men inget vin till förrätten. Och ingen alkohol till efterrätten heller - vilket absolut inte behövs när man får citronpaj med maränggrädde. MUMS! Men det var massor av platser som inte intogs - jag försökte tigga mig till en efterrätt till eftersom jag misstänker att kommunen ändå får betala. Lite slarvigt med skattebetalarnas pengar på den äran. Själv är jag så himla snål så jag ringer och ändrar beställning ända in i det sista för att slippa betala i onödan.

Jag har egentligen massor att berätta från timmarna på valstugan. Där händer det verkligen saker hela tiden. Men jag nöjer mig med att berätta hur himla arg många var efter Göran Perssons framträdande i TV i går kväll.

Och att jag själv fick besök av en man som lämnade en livs levande liten blåklint till mig som uppskattning för att jag var bra på att svara på mail. Sånt värmer!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback