Som vanligt ense med Stefan

Tack Stefan för ditt inlägg - jag satt själv och blev mäkta upprörd över programmet REagera som jag hamnade på av en slump. Jag är en dålig omvärldsbevakare vad avser TV-tittande. Jag satt och funderade om det var en rikssändning eller bara över länet och tack och lov var det bara det senare. Läs Stefans kommentar - tack för den - om jag skrivit direkt hade det nog inte varit lika hovsam kritik.

Vår interna databas ligger nere så jag är i fullständig ovisshet om jag fått några glada tillrop eller motsatsen efter 22 i går kväll. Så jag längtar starkt till jobbet.

Av rikspressen har jag bara hunnit med Expressen - om den nu ska ha det epitetet. Patrik Sjöberg gråter ut och får stöd av mamma. Jag måste erkänna att det inte kom som någon överraskning för mig att Patrik Sjöberg sysslade med sånt. Om det beror på någon intuition eller för att jag inte kan förlåta honom att han lämnade återbud till en friidrottsgala i Piteå utan synbar godtagbar anledning - under sin storhetstid förstås - vet jag inte.

Han var ju en svärmorsdröm en gång i tiden - Patrik - när karriären stod på topp. En annan svärmorsdröm har tydligen skämt ut sig i TV-soffan och kallat alliansens företrädare för Muppar. Men det ger väl extra poäng hos farbror Göran Persson till arvprinsen Thomas Bodström.

En annan som drömmer - dock i vår lokala tidning Norrbottens Kuriren är kenneth Backgård från sjukvårdspartiet. Han försöker gapa över hela stycket och övertyga norrbottningarna att sjukvårdspartiet behövs i alla tre valen. "Sjukvårdspartiet ansvarar för den politiska ledningen i Boden-alliansen". Tittar man till vänster i tidningen - på ledarsidan - är det en stor färgbild med Olle Lindström, moderat i en riktig travsulky. Och visst är det han som håller i tömmarna även i Bodens kommunpolitik. Vem tror att Backgård klarar av att sköta ett heltidsjobb på landstinget, ett heltidsjobb i Boden + att han reser som en skottspole på olika uppdrag både inrikes och utrikes?

Så försöker han "tvätta sig ren" i tvättsåpan. Anklagar landstingsledningen för felbedömning. Revisionsrapporten säger något annat. Samtliga i landstingsstyrelsen är prickade för att de förorsakat skattebetalarna ett skadestånd runt 4 miljoner. Utom Jens Sudnström, folkpartiet, som Backgård med mottot anfall är bästa försvar försöker ge en känga.

Och slutligen så lyser BB-löften med sin frånvaro. SÅ kategoriska löften? Hur många ska Backgård öppna i denna valrörelse? Spännande ska de bli och se om även dessa löften "skola svikas".

Huj vad tiden drar iväg! Jag återkommer om inte annat till kvällningen!


Kommentarer
Postat av: Magnus

Ja, man skämdes för att vara LTU anställd igår... Noll förankring i verkligheten.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback