Tankeöverföring till bloggen så klart

Jag behöver nog rekreation - när jag skrev förra inlägget menade jag naturligtvis att allt jag tänker och allt jag upplever skulle gå direkt till bloggen. Fast en liten delete knapp skulle jag väl behöva. Åtminstone kanske inte alla tankar skulle vara publiceingsbara - även om jag är en öppen typ.

Fast tankar jag tänkte den korta stund jag såg och lyssnade till Göran Persson borde nog publiceras. Trots magplask på soffan var jag tvungen att gå upp och notera. När karln - den solidariske Persson - förklarar varför man förbättrar för arbetslösa men inte för sjukskrivna. Som parentes vill jag återigen upprepa att för sjukskrivna gäller att Persson och kompani jagar dom med blåslampa. Men åter till motiveringen. Ju man höjer A-kassan efter kontakter med facket.

Kan bara konstatera att sjukskrivna stackare inte har någon fackförening! Förvisso är jag inte riksdagspolitiker. Men nog ska jag i min valrörelse hävda att sjukförsäkringssystemet faktiskt ska vara den övergångsförsäkring som gör att folk inte behöver gå från gård och grund bara för att man är sjuk. Och för att någon käck försäkringsläkare vet bättre att man kan jobba än ens läkare och en själv.


Alla ska med - det är bara så - fast inte sjukskrivna!


Kommentarer
Postat av: anton

ja trorinte på detta! du har ju inte bevisatdet...skicka en mail till mig och besvara ednna fråga är jag bög?

Postat av: anton igen

skoja bara lite....

2007-03-06 @ 09:22:33
URL: http://blablalbal

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback