Träning ger färdighet

Tidigare "utgångar" i sommar har som regel inneburit buss hem senast 22.15 men nu har jag tränat upp mig. Igår blev den faktiskt 00.10 innan jag äntrade 403:an.

Els och jag började vid Jazztältet - samma som i torsdags - strategisk plats att studera folkvimlet samtidigt som vi avnjöt musiken med lagom volym. Och många härliga möten under hela kvällen. Här kommer lite bilder - som kunde varit tiofalt fler men det gäller att få in vanan att dra upp kameran i tid och otid - som Stefan.

Els o Birgit
Birgit och Els

PeterOch Peter G


MargitOch så självaste kalasgeneralen Margit som jag hoppas har anledning att vara ännu nöjdare i dag.

Träningen har inte gett färdighet vad avser att redigera kort. Det skulle ju varit snyggt att kunna saxa lite grann med bilderna. Tycktes mig ha gjort det tidigare men nu kommer jag inte på knepet. Så nu kör jag ett gäng bilder till - det blir som det blir.
Strax föreMen se nu här blev det en vänsterhörna - Annika o Nina strax före Batman. Nere tv Glenn o Nina. Th Annika och Nina kramandes den griseknoen som Nina vunnit.
Glenn o NinaAnnika o Nina med gris


Och så ska det bli en bild till här nedan på Per och Jens och mannen vars namn jag förargligt nog glömt.
Per, Jens o

Har legat och dragit mig på morgonen - ända till klockan nio. Och slölyssnat på radio. Sossarna har bestämt sig för att förbjuda friskolor som ger vinst. Det är så korkat så man tror inte det är sant. Det visar återigen att socialdemokratin inte förstår sig på företagsamhet. Ett företag som inte ger vinst är dödsdömt.

Andra politiska nyheten nu på morgonen var partiernas give away grejor. Kondomer var tydligen den gemensamma nämnare för flera partier. Kommer inte ihåg vilka slogans det var men miljöpartiet hade i alla fall Grönt är skönt. Kondomer hade vi också förra valet - Frihet att växa var budskapet.

Sossarna hade en disktrasa också. Budkapet var oklart. Kan tipsa att ta samma som folkpartiet hade på sin disktrasa för något val sen. "Vi torkar upp efter sossarna".

För övrigt såg jag Mårten Ström vimla förbi - då han är i stan trots tystnaden på bloggen. I vimlet skymtade jag var också Erika Josbrandt, Karl Petersen, Stefan Tornberg, Birgit Jonsson. Det dyker hela tiden upp nya namn så jag slutar uppräkningen.

Nu blir det sen dusch - jobb - och besök i Alvik för att hjälpa Jens med bokslutet. Han har hunnit ringa flera gånger och fråga om debet och kredit så därför har det blivit extra försening av bloggen.

Kommentarer
Postat av: Ylva

På tal om mingel och uteliv.Jag är ju inte den som går ut ofta men det har blivit en hel del i sommar.Favoriten har oskrivet blivit Teater restaurangen.Musik av bla.Pekka som stod för sång och gitarr,Margit på dragspel och så sköna Inger som med sitt levande framträdande sjöng och roade.Att restaurangens personal sen är helt underbara och till och med kommer med en varm filt på kvällen om man fryser är för gulligt.Vilken pärla i vårt Luleå!
Varma & soliga hälsningar till er alla fr.Ylva

2006-08-06 @ 14:10:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback