Absolut fullt förtroende för Lars Leijonborg!

Jag har absolut fullt förtroende för Lars Leijonborg. Han klarade drevet som skulle avsätta honom i början av 2000 talet, han reste sig och blev Leijonkung 2002, han klarade dataintrånget så bra som det gick att klara. Personligen är jag alldeles övertygad om att Lars inte kände till att information kom till partiet på ett olagligt sätt. Säga vad man vill om honom men hederlig och ärlig är han - och jag har känt honom i 30 år!

MEN Lars ska inte leda folkpartiet i valet 2006. Kerstin Weimar från Jämtland - som jag inte känner närmare - uttryckte det i tidningen NU  på ett sätt som om vi hade konspirerat ihop

För att gå till historien som en av de betydelsefullaste för folkpartiet ska Lars dra sig tillbaka. han kan - och ska sitta kvar i regeringen - hans erfarenhet behövs med all sannolikhet.

Tänk om folkpartiet för en gång skull kunde få ha en lång och demokratiskt process i partiledarvalet. Ett primärval som utkristalliserar några kandidater som sen striden ska stå mellan. Jag tror att det skulle ge chansen till slumrande förmågor inom partiet. Så slipper sen "förlorarna" drömma drömmar om de som inte blev!

Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ja Ylva jag delar din uppfattning om att Lars Lejonborg är mycket duktig men detta med data intrånget kommer "att ligga honom i fatet" hos väljarna för lång tid framöver.Därför ska han ersättas i god tid före valet 2010 så den nya hinner etablera sig innan den valrörelsen drar igång.Lämpligast till ny ledare är i första hand Cecilia Malmström och eller i andra hand våran egna Anna Grönlund Krantz.Som jag ser det är med andra ord Lejonborg inte den ledaren som kan få folkpartiet att "lyfta" och det vill vi väl alla eller hur?

2006-12-03 @ 12:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback