FESTEN

Det var foto och bloggförbud från festen så sorry - det blir inga smaskiga Se & Hör bilder. Men jag kan tipsa att nye presidie "gossen" Leif Wikström trotsade fotoförbudet.

Hann ta mig en tupplur när jag kom hem i går eftermiddag. Huvudet på kudden och jag måste ha somnat på störten. Vaknad 17.10 men trodde minst en minut att det var 05.10. Men in i duschen, på med kjol och top. Lite mascara och läppstift.

Anlände i god tid (undrar om du höll hastighetsbegränsningen, Sture?) till stadshuset där nye gruppledare för moderaterna, Mattias K, också just kom och hade kommit ihåg kortet till dörren.

På nian möttes vi av ett antal festklädda damer och herrar. Tror alla damerna hade nyinköpta dresser - de var så fina! Och det är förunderligt hur de kan förvandla vår inte alltför upphetsande sammanträdeslokal. Den gjorde verkligen skäl för namnet festvåning.

Och i vanlig ordning "plågade" oss Nina med melodikryss. Och kvällen till ära ett nytt sånghäfte. Och Conny och Aron från BD Pop såg till att det blev lite klass på musicerandet också.

Fantastiskt god mat - bakelse med rökt renkött, lax i ugn med duchesspotatis (namnet hittar jag på själv) och kaffe och kladdkaka. Med tillhörande drycker! Allt gott kommer från Sunderbyn - så också cateringmaten. Jag lyckades nog inte helt parera onödiga poäng om jag så säger. Och eftersom jag toppade med att slakta en chokladask när jag kom hem så kan dagen ur det perspektivet räknas som förlorad.

Tiden bara rusade i väg - och efter en stilla promenad genom stan - med vissa strtandhugg satt jag på nattbussen hem. Måste erkänna att jag hade svårt att hålla mig vaken på bussen - vilket chauffören nog noterat - så mitt i rondellen stannade han bussen och sa att nu kunde jag inte åka längre in i byn. Han visste inte att finessen är att jag är med och rundar rondellen så får jag 20 meter närmare hem! Fast jag undrar hur stor risken hade varit att jag slumrat till och åkt en vända till till stan?


Så slutade den kvällen med att jag tittade på boken vi fått i julgåva - och slaktade en Aladdin. Tur att jag bara tycker om några. bitar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback