GC?

För oss vanliga dödliga betyder GC gång och cykelväg - men för Gerd och Harry som verkar ha klippkort till värmen och utlandet är det förmodligen Gran Canaria - skriver en som är avundis!

Men jag har gjort en minst lika exotisk resa i eftermiddag. Besökt Murjek - och med tåg dit och bil hem. Många obebodda hus som säkert kan köpas för en billig penning. Minst en engelsman och en tysk har etablerat sig där. Själva talar bygdens folk om att de inte har någon fastighetsskatt - förmodligen så låga taxeringsvärden att skatten blir nästan ingenting. Men en viss oro finns vid varje försäljning - bara de inte betalar för bra så att marknadspriserna höjer våra taxeringsvärden.

Oron är nog onödig - liksom den forskarrapport som presenterats idag. Barn till arbetslösa kvinnor får högre betyg än barn till arbetslösa män. Dock är skillnaden så liten att den inte kan anges. Herre Gud - vad ska vi med den kunskapen till?? Se till att det är lika många arbetslösa män som kvinnor?

Pch Pinochet har fått sista smörjelsen - vad kan jag mera begära en 1:a advent som denna?

Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ja om man har fått önska så skulle aldrig någonsin en tyrann som Pinochet och många med honom aldrig ha fått födas till ett liv här på jorden.Men nu är det som det är och idioter i maktställning växlar som årstiderna även om det är lite svårt att de vi just nu upplever ska vara vinter.

2006-12-04 @ 05:56:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback