Gott Nytt År!

Nu återstår bara timmar av gamla kära 2006. Njut av dem - var och en på det sätt ni valt. Det slår mig plötsligt att detta är första nyårsafton för denna blogg. Samtidigt slår det mig att bloggen snart funnits i ett år.


Inför en sån här kväll kan jag bara önska saker som inte ska stå i tidningen i morgon. Inga avskjutna händer, inga skadade ögonon. inga misshandlade kvinnor, inga andra misshandlade heller för den delen, inga ihjälkörda av rattfyllerister. Listan kan göras lång av icke önskade nyheter.

Av de lokala nyheter jag inte vill läsa är att fyrverkerkeriet hamnat på botten i Norra Hamnen. Det såg vådligt blött ut på isen när jag passerade för några timmar sen. Var försiktig alla som ska dona med det.

Gott Nytt År  - jag återkommer 2007 om inte förr




Kommentarer
Postat av: Migelle

Ylva, tack för omtanken och Gott nytt år! Jag lovar att vara försiktig med doseringen! Kramar från Migelle

Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ylva, du ska ett stort tack för de år som snart är till ända, Kristina och jag önskar dej och de dina ett riktigt gott nytt år 2007. Vi ser fram emot och hoppas att du fortsätter med ditt "bloggande" även om våra åsikter under stundom går isär. Men i det stora hela så är det nog det mesta som förenar oss åsiktsmässigt tycker jag./ Nisse.

2006-12-31 @ 21:17:45
Postat av: anke

gott nytt år!

många kramar från Doris och Angelica

2006-12-31 @ 21:45:59
URL: http://anke.blogg.se
Postat av: Karin och Sofie

Vi önskar dig en god fortsättning på det nya året!!!

2007-01-01 @ 00:31:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback