Happy landing!

Och ned kom dom - trots att jag sov över. Det ser ju riktigt mänskligt ut när färjan - som ser ut som vilket flygplan som helst  - seglar ner mot landningsbanan. Kontrasten mot uppskjutningen är stor.

Själv har jag kommit i tidsnöd och har inte tid med något extra varv. Som vanligt både vin och vatten i tidningarna.

Gläds över att ha fått den kloke planarkitekten Bo Fjelstad på min sida om Fritz Olsson-huset- Det borde i alla fall få Gerd Niemi att smälta en smula - hennes engagemang och kontakter PG skulle behövas.

Gnällspikar går alltid att leta upp. Sedvanligt hittar media någon som är missnöjd med landstingets julklapp. Nu går Kurt-Åke Andersson den flititgt förekommande insändarskribenten - som numera har tillägget s - ut och tycker att alternativen borde varit fler. Kul med en sosse som gillar alternativ och som desstuom förordar fler alternativ inom landstinget Norrbotten. Hoppas det också gäller för människor viktigare saker än jujklappar. Och uppriktigt sagt - inte ens ett i framtiden borgerligt styrt BD-landsting kommer att hitta en julklapp som faller alla 8 000 anställda på läppen.

Kul att som omväxling få ta landstinget i försvar.

I Norrbottens Kuriren - juluppslaget sid 38-39 - finns jag med under rubriken "Värd att bevara - uppförd som rödlistad art". Kul - men jag förstår inte kopplingen till frissan. Frisyren - den röda snaggen - omformades ju för länge sen till en slätsstruken kommunalråds frisyr - råttfärgad dessutom. men om ni löser den kopplingen åt mig ska jag återkomma med ett litet julhuvudbry till er.

Nu måste jag avgå - efter kaffe hos mor och far - väntar barnbarnen i stan. Badhus och film. Men först en rejäl frukost har fader Jens meddelat - barnen lär vara levererade direkt från sängläge.

Hör av mig i eftermiddag - sen sådan - misstänker jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback